Welkom bij schoonheidssalon Daniëlle,

 

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website!

Mijn naam is Daniëlle de Vries, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ook heb ik cursussen gevolgd op het gebied van lashlifting behandelingen, henna browtreatment en nagelstyling.

In het dorpje Musselkanaal vind je mijn Schoonheidssalon Daniëlle. Ik ben begonnen met mijn salon op een slaapkamer in huis. Inmiddels 3,5 jaar later heb ik een sfeervolle, rustgevende salon aan huis. (ook toegankelijk voor personen die slecht ter been zijn)
Een eigen schoonheidssalon was altijd al mijn droom.
Mijn plezier, passie en liefde voor dit vak wil ik jou helpen om je huid in top conditie te krijgen en je laten te ontspannen bij mij in de stoel. 

Ik werk met de producten van Salonne Pro &  Marlyse Blue. Ben je dus opzoek naar een huidverzorgingsproduct zonder chemische toevoegingen? Dan ben je bij mij in de salon aan het juiste adres!

Je huid heeft zo af en toe een oppepper nodig! In de salon kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en/of kleine behandelingen. Om de kwaliteit van alle behandelingen te waarborgen en up-to-date te blijven volg ik elk jaar diverse trainingen / cursussen.
 
Heb je na het bekijken van de website nog vragen of heb je een behandeling gezien of vragen daarover? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder met jouw wensen en vragen op schoonheidsgebied.
 
Wil je een afspraak inplannen? Boek heel gemakkelijk online je afspraak.
 
Graag tot ziens in mijn salon!
Lieve groet, Daniëlle